Esittelyssä Vartiosaaren luonto- ja eläintalliyhdistys

Vartiosaaren luonto- ja eläintalli ry on toiminut jo yli 20 vuotta Vartiosaaren lato- ja tallirakennuksessa ja sen pihapiirissä. Yhdistys on rekisteröity yhdistysrekisteriin vuonna 1997.

Yhdistyksen tämän hetkisiä painopistealueita ovat erityisesti nuorten sekä myös aikuisten luontokasvatus, yhteisöllisyyttä sekä viihtyvyyttä lisäävät erilaiset työpajat, ympäristötyö, luonnontuntemuksen kasvattaminen kasveihin ja eläimiin liittyen sekä ihmisten ymmärryksen lisääminen eläinten suhteen.

Yhteisöllinen toiminta toteutuu vapaaehtoisvoimin sekä toisten toimijoiden kanssa yhteistyössä kuten esimerkiksi omissa sekä toisten yhdistysten kanssa toteutettavissa tapahtumissa kuten erilaisissa talkoissa, luontoteemaisissa teatteriesityksissä, vierailevilla asiantuntijaluennoilla ja niihin liittyvissä työpajoissa. Eläinten hyväksi toimiminen, niiden tarkkailu ja hyvinvoinnin edistäminen sekä erilaiset luontoretket ovat tärkeä osa toimintaamme.

Yhdistyksen tarkoituksena on mahdollistaa kaikenikäisille läheinen kosketus ja syvällinen ymmärrys luontoon sekä eläimiin. Yhdistys haluaa osaltaan edistää Vartiosaaressa tapahtuvia positiivisia luontokokemuksia ja luonnon arvostusta. Tallipihapiirissä tapahtuu ja siellä on myös mahdollista järjestää pienimuotoisia tapahtumia, kuten häitä, syntymäpäiviä tai luentotilaisuuksia. Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Yhteystiedot ovat: luontojaelaintalli@gmail.com  (Puh. 040 255 6234).
Vartiosaaren luonto- ja eläintalli, Vartiosaari, 00830 Helsinki.