Nyt valokuvaamaan tai etsimään vanhoja kuvia! Jättöaikaa pidennetty 24.5.2020 saakka

Helsinkiläisten loma- ja virkistysyhdistys HelVi ry järjestää yhdessä Vartiosaari-seuran kanssa elo-lokakuussa valokuvanäyttelyn Vartiosaaren monet kasvot.

Kuvien jättöaikaa Vartiosaaren monet kasvot -näyttelyyn on pidennetty pyynnöstä. Kuvia voi siis lähettää vielä ensi viikon ajan eli viimeistään 24.5.2020 mennessä.

1-4 valitsemaasi kuvaa saaresta (luontoa, maisemaa, kulttuuria tai ihmisiä) voi siis lähettää vielä osoitteseen vartiosaari.valokuvanayttely@gmail.com

Näyttelyyn kutsutaan osallistumaan valokuvillaan sekä ammattilaisia että harrastelijakuvaajia. Kuvat voivat olla Vartiosaari-aiheisia luonto- tai maisemakuvia tai esittää ihmisiä Vartiosaaressa.

Näyttely järjestetään nettiversiona ja fyysisenä näyttelynä. Fyysiseen näyttelyyn valitaan 16 valokuvaa. Se järjestetään elokuussa Laajasalon Ylistalolla ja Vartiosaaressa, syyskuussa Hertsin uudessa kirjastossa ja lokakuussa Laajasalon kirjaston näyttelytilassa, jos korona-tilanne sallii. Nettinäyttelyyn mahtuu useampi kuva, ja se pystytään järjestämään joka tapauksessa. Etsimme myös vaihtoehtoisia näyttelypaikkoja, jos loppukesän ja syksyn näyttelyt eivät toteudu.

Olet tervetullut osallistumaan omilla kuvillasi! Lähetä 1-4 valitsemaasi kuvaa osoitteeseen: vartiosaari.valokuvanayttely@gmail.com 24.5.2020 mennessä. Valokuvausalan ammattilaisista ja Vartiosaaren aktiiveista koostuva raati valitsee kuvat näyttelyyn.

HelVi ry ja Vartiosaari-seura

Lisätietoja: Peikko Pitkänen 046 545 8299