Vartiosaaren monet kasvot -valokuvanäyttely Roihuvuoren Riossa 30.1. – 26.2.2021, huomioi muutettu aika

Näyttelyssä on kolmentoista kuvaajan valokuvia Vartiosaaresta, Helsingin 48. kaupunginosasta ja sen erityispiirteistä. Vartiosaari on paitsi monipuolinen ja hyvin säilynyt luontokohde, myös valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö. Silti saarta on useasti yritetty kaavoittaa asuinrakentamiselle. Vartiosaari on jäänyt monille tuntemattomaksi  ja näyttelyn tarkoitus on esitellä saarta ja rohkaista ihmisiä käymään siellä. Nopeasti kasvavassa pääkaupungissa on kysyntää lähiluonnolle, jonka helmassa voi levätä ja virkistyä.

Näyttelykutsu oli  avoin kaikille Vartiosaarta kuvanneille ja  erillinen raati valitsi näyttelykuvat lähetetystä materiaalista.

Kuvaajat: Sari Hanski, Marit Henriksson, Tanja Itkonen, Jonna Lehto, Kirsi MacKenzie, Susanna Mansner, Jukka Nyrhinen,  Peikko Pitkänen, Elise Ramstad, Jaana Rantakokko, Vaula Siiskonen, Anne Walden ja Wolfgang Zeller.

Näyttelyn järjestäjä on HelVi ry yhdessä Vartiosaari-seura ry:n kanssa. Näyttelyä on tukenut rahallisesti Helsingin kaupunki (kulttuurin avustukset) ja Merikuvaajat ry.

Roihuvuoren Rion, Roihuvuorentie 9, näyttely on avoinna 30.1.-26.2.2021 (huomioi muutettu aika):
Ma & ti kiinni
Ke & to 11-18
Pe & La 11-20
Su 11-17
Mahdolliset muutokset aukioloihin: https://www.facebook.com/roihuvuorenrio

https://www.roihuvuorenrio.fi/

Näyttelyjuliste: Agnieszka Pokrywka