Vartiosaaren monet kasvot -valokuvanäyttely nyt kahvila Britassa Laajasalon Ylistalolla 30.6.2021 saakka

Näyttelyssä on kolmentoista kuvaajan valokuvia Vartiosaaresta, Helsingin 48. kaupunginosasta ja sen erityispiirteistä. Vartiosaari on paitsi monipuolinen ja hyvin säilynyt luontokohde, myös valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö. Silti saarta on useasti yritetty kaavoittaa asuinrakentamiselle. Vartiosaari on jäänyt monille tuntemattomaksi  ja näyttelyn tarkoitus on esitellä saarta ja rohkaista ihmisiä käymään siellä. Nopeasti kasvavassa pääkaupungissa on kysyntää lähiluonnolle, jonka helmassa voi levätä ja virkistyä.

Näyttely on avoinna 30.6.2021 saakka ma-pe klo 9-18 kahvila Britassa Laajasalon Ylistalolla osoitteessa Yliskylän puistokatu 3.

Näyttelykutsu oli  avoin kaikille Vartiosaarta kuvanneille ja  erillinen raati valitsi näyttelykuvat lähetetystä materiaalista.

Kuvaajat: Sari Hanski, Marit Henriksson, Tanja Itkonen, Jonna Lehto, Kirsi MacKenzie, Susanna Mansner, Jukka Nyrhinen,  Peikko Pitkänen, Elise Ramstad, Jaana Rantakokko, Vaula Siiskonen, Anne Walden ja Wolfgang Zeller.

Näyttelyn järjestäjä on HelVi ry yhdessä Vartiosaari-seura ry:n kanssa. Näyttelyä on tukenut rahallisesti Helsingin kaupunki (kulttuurin avustukset) ja Merikuvaajat ry.

Näyttely oli avoinna Roihuvuoren Riossa  30.1.-26.2.2021 ja aiemmin talvella Laajasalon kirjastossa.
Näyttelyjuliste: Agnieszka Pokrywka